ZONDAG 21 JANUARI T. S. Galloway & his Galloway Bigband

16.00u – Hotel Auberge De Kieviet, Wassenaar

Nieuwjaarsconcert met T. S. Galloway & his Galloway Bigband
Om het nieuwe jaar luid en duidelijk in te luiden hebben we een heel bijzondere band geboekt. T. S. Galloway groeide op in Chicago in een tijd waarin de bigbands van Duke Ellington en Count Basie volop aan het spelen waren. Als jonge trombonist trad hij toe tot het illustere gezelschap van top-jazzorkest-leden die de hele wereld zagen vanuit het vliegveld, de tourbus en vanaf het podium. Hij woont en werkt inmiddels al heel wat jaren in Nederland en heeft zich hier gestort op compositie en arrangeren en het managen van zijn band. Zijn unieke ervaringen brengt hij -samen met de veelal Amerikaanse musici die zijn band bevolken- in een zelf geschreven repertoire van swingende, moderne bigband muziek.

In 2016 presenteerde hij de cd ‘Bronzeville’ , een ode aan de gelijkgenaamde wijk in Chicago.

Met een bijna ‘all-american’ bezetting en special guests Roxanne den Hartog (zang) en Jim Yarnell (trombone) kunt u rekenen op een heel bijzondere ‘dak-eraf’-editie van onze bijzondere jazzconcerten!

LINE UP
T.S. Galloway bandleider, dirigent, trombone
Trompet: Joe Rivera, Michael Sion, Charli Greene
Trombone: Jim Yarnell, Jos van den Heuvel, Anne Dockter, Arthur More (bas)
Saxofoons: Arthur Heuwekeijer, Lior Kuperberg, Alex Coke, Paul Mundy
Ritmesectie: Franc auf dem Binke (drums), Paul Berner (contrabas), Berend van der Berg (piano).
Zang: Roxanne den Hartog

ONLINE TICKETS
RESERVEER DINER

Let op! Dit concert vindt plaats in Hotel Restaurant AUBERGE DE KIEVIET te Wassenaar. De Auberge biedt na afloop voor deze gelegenheid een ‘JSW Diner Arrangement’ aan.
Reserveringen: www.hoteldekieviet.nl