ZONDAG 19 NOVEMBER Joris Teepe & Trio of Liberty (USA)

16.00u – Hotel Auberge De Kieviet, Wassenaar

JORIS TEEPE & TRIO of LIBERTY (USA)
We zijn heel blij met de komst van ‘Trio of Liberty’, bestaande uit Joris Teepe (bas), Don Braden (sax) en Gene Jackson (drums).

Joris Teepe
Al heel lang woont en werkt contrabassist in New York City en al heel lang heeft hij zijn eigen plek gevonden in meest uitdagende jazz-scene van de wereld. Hij speelt met vele bekende namen, waaronder Tom Harrell, Chris Potter, Mulgrew Miller, Benny Golson, Randy Becker, Rick Margitza, John Abercrombie, Slide Hampton. ‘just to name a few’.Inmiddels is hij ook al een aantal jaren afdelingshoofd van de jazzafdeling aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Hij heeft daar een uniek concept neer gezet met een poule van docenten uit New York die een aantal malen per jaar naar Groningen komen om hun studenten te onderwijzen.

Don Braden
Op de middelbare school speelde hij in de McDonald’s All-American High School Jazz Band. Hij begon in 1981 de engineering studie aan Harvard University en speelde daar in het jazz-ensemble. Maar in 1984 verhuisde hij naar New York, waar hij al snel speelde met The Harper Brothers, Lonnie Smith en Betty Carter. Vanaf 1987 toerde hij met Wynton Marsalis, Roy Haynes, Tony Williams, Freddie Hubbard, J.J. Johnson, Tom Harrell, Art Farmer, en de Big Band van Mingus.

Gene Jackson
Alumnus drummer van Berklee, Boston met een enorme staat van dienst van Herbie Hancock tot Dave Holland en van de NDR Bigband tot de Mingus Bigband.

ONLINE TICKETS
RESERVEER DINER

Let op! Dit concert vindt plaats in Hotel Restaurant AUBERGE DE KIEVIET te Wassenaar. De Auberge biedt na afloop voor deze gelegenheid een ‘JSW Diner Arrangement’ aan.
Reserveringen: www.hoteldekieviet.nl