VRIJDAG 18 MEI Wassenaar Jazz Night

Vrijdagavond 18 MEI, 20.30u – Hotel Auberge De Kieviet, Wassenaar

WASSENAAR JAZZ NIGHT
Een swingende gemeente als Wassenaar verdient zijn eigen ‘Jazz Night’, een avond waarop een keur aan Nederlandse jazz-iconen elkaar het vuur na aan de schenen legt door samen de uitdagingen van de ‘Kunst der Improvisatie’ aan te gaan.

Voor hen de gewoonste zaak van de wereld en een absolute must. Voor de jazzliefhebber een belevenis à la een bezoek aan een New Yorkse jazzclub. Verwacht het onverwachte, laat je verrassen en geniet van de spontane sfeer op het podium, in de zaal en natuurlijk aan de bar!

Top musicus Franc auf dem Brinke en BN’er Frits Landesbergen -beiden hebben hun roots in het Wassenaarse- hosten de avond en nemen plaats in de huisband. Als in een echte jamsessie ontvangen zij samen een keur aan gastsolisten die komend seizoen geboekt zijn, maar ook musici die in het afgelopen seizoen schitterden op het JSW podium!

Naar ons idee de mooiste afsluiter die je kunt bedenken van al weer een geslaagd seizoen!

LINE UP
Franc auf dem Brinke (drums)
Frits Landesbergen (vibrafoon)
Karel Boehlee (piano)
Boudewijn Lucas (bas)
Bert Damsma (contrabas)

GASTSOLISTEN oa.
Ellister van der Molen
(trompet)
Bob Wijnen (piano)
Toon Roos (sax)
Charli Green (trompet)

ONLINE TICKETS
RESERVEER DINER

Let op! Dit concert vindt plaats in Hotel Restaurant AUBERGE DE KIEVIET te Wassenaar. De Auberge biedt na afloop voor deze gelegenheid een ‘JSW Diner Arrangement’ aan.
Reserveringen: www.hoteldekieviet.nl