Petitie21.107 ondertekeningen

Voorkom dat het Metropole Orkest verdwijnt

Metropole

NOS: “Staatssecretaris van Cultuur Sander Dekker zal het Metropole Orkest niet gaan steunen. Dat betekent het einde van het orkest, gespecialiseerd in jazz- en popmuziek.”

Teken de petitie en steun het grootste en meest geprezen professionele pop- en jazzorkest ter wereld. Dank u wel!

PETITIE

Wij

Wij hopen op een heroverweging van de staatssecretaris over zijn beslissing het orkest niet meer te financieren.

constateren

Het Metropole Orkest (1945) is het grootste en meest geprezen professionele pop- en jazzorkest ter wereld. Door het besluit het orkest niet meer te subsidiëren, laat de staatssecretaris niet alleen een orkest met internationale allure aan zijn lot over, maar doet het de Nederlandse cultuur tekort. En bovenal berooft men 52 top musici van hun baan. Een bijna 68 jaar bestaand symbool van de Nederlandse cultuur mag niet zomaar verdwijnen.

en verzoeken

Ik zou de staatssecretaris willen vragen, namens alle ondergetekenden, om zijn besluit te heroverwegen en het orkest van de nodige subsidie te voorzien. Hartelijk dank!onderteken de petitie Voorkom dat het Metropole Orkest verdwijnt.


We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening…Ajax-loaderBij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.