Franc auf dem Brinke presents Bart Brandjes – 14DEC14

Franc auf dem Brinke & Bart Bartjes presents The Christmas Jazz Concert by Jazzpresso on Mixcloud

Zanger Bart Brandjes (1962, Uithoorn) -blond en blauwe ogen- raakt zijn internationale publiek met geweldige vertolkingen van jazz- en soul-hits en eigen repertoire, getuige zijn succesvolle single-debuut in de VS in 2012. De track ‘I Get A Feeling’ is daar één van de meest gedraaide nummers op diverse jazz-radiozenders.

Brandjes’ optreden in The Voice of Holland heeft hem veel exposure en succes opgeleverd inclusief een geweldige kans om in de VS het geslaagde album ‘Real Life’ (waarvan eerder genoemde single) op te nemen met top-musici onder leiding van gerenommeerd producer/gitarist Paul Brown.

Ondanks de stap richting het commerciële TVoH blijft Brandjes trouw aan zijn roots. De platen van Art Blakey inspireerden hem ooit om te gaan drummen. De muzikale vruchten van oa. Stevie Wonder en Donny Hathaway deden dat met zijn stem. Bart wil mensen raken, niet meer, en zeker niet minder dan dat!

Op zondag 14 december presenteren Franc auf dem Brinke en Bart Brandjes – ter zijde gestaan door Joost Swart (oa. Rik Mol), José Lopretti Candombe (o.a. Randel Corsen) en speciale gasten gitarist Lou Guldemond en saxofonist Emiel Wienholts – een uitgekiend ‘feestmaand-repertoire’; stemmig en bij vlagen romantisch, maar altijd weer met die soulful touch waar hij patent op heeft.

Bart Brandjes – vocals
Joost Swart – piano & keys
José Lopretti – bass
Emiel Wienholts – sax
Lou Guldemond – gitaar
Franc auf dem Brinke – drums

Bestel nu online kaarten met €2,50 korting per kaart