Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Organix

17 maart - 16:00 - 18:00

Organix is een in het jazzcircuit nog relatief nieuwe band rondom Hammond organist en zanger Piero Bianculli.  Met zijn energieke en muzikale optredens heeft Piero al jaren op diverse podia en clubs zijn publiek laten genieten.

Met zijn band Organix richt organist Piero zich nog meer dan voorheen op pure jazzy en funky muziek. De andere leden van de band zijn Thijmen Molema (drums), Jens Dreijer (bas) en Simone Cesarini (gitaar). Het duurde niet lang, of deze vier muzikale vrienden besloten een eigen album uit te brengen waar niet alleen de composities en zang, maar vooral ook de afzonderlijke instrumenten moesten ‘shinen’. De combinatie van zang en Hammondklanken doet trouwens bij Organix denken aan één van de meest inspirerende Hammond bands uit de jaren 60: ‘The Peddlers’.

Onlangs heeft Organix een album opgenomen. Het geheel is geproduceerd door Sven Figee, bij velen beter bekend als Sven Hammond. Hij besloot direct na het horen van een demo van Organix om met de jongens een album op te nemen dat volledig recht doet aan het grote talent van deze vier topmusici. Het resultaat: een album vol muzikaal vakmanschap en nummers die puur, fris, gedurfd, afwisselend en vooral energiek klinken. Daarom met recht een formatie die dit jaar een plek in de JSW-programmering verdient!

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Het Deijlerhuis
Hofcampweg 3
Wassenaar, Zuid-Holland 2241 KD Nederland
+ Google Maps