Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kika Sprangers Quintet

13 maart - 16:00 - 18:00

‘De integriteit van sound, dat is waar muziek begint.’ Saxofoniste Kika Sprangers raakt haar publiek met haar lyrische, melodieuze spel en karakteristieke geluid. Muzikaal uit ze zich niet alleen in haar saxofoonspel maar ook in eigen kleurrijke en meeslepende composities waarin melancholie en royale harmonieën, soms gepaard gaand met solide grooves, de boventoon voeren.

In 2016 rondde Sprangers haar conservatoriumstudie in Utrecht af met een eindexamenconcert dat werd beoordeeld met een ‘9 met onderscheiding’.

Haar eerste EP “Leaves of Lily” met eigen composities kreeg vier sterren in het Parool en Sprangers werd omschreven als “een persoonlijkheid met een volwassen geluid, flair en bevlogenheid.”

In 2018 werd ze benoemd tot Young Vip. In het kader van deze titel toerde ze met haar kwintet en Large Ensemble langs vele gerenommeerde jazzclubs en –festivals.

Dit concert brengt Kika één van de grootste aanstormende zangtalenten van dit moment mee, Anna Serierse. Overal waar Anna heeft opgetreden, oogstte ze alom lof over haar timing, swing, bereik en improvisatietalent. Anna Serierse zingt geen jazz, ze i s jazz in iedere vezel van haar lichaam.

Jazz Sociëteit Wassenaar is daarom trots het Kika Sprangers Quintet op ons jazzpodium te mogen verwelkomen !

Line up:
Kika Sprangers (sax)
Anna Serierse (zang)
Koen Schalwijk (pno)
Alessandro Fongaro (bas)
Willem Romers (drs)

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Het Deijlerhuis
Hofcampweg 3
Wassenaar, Zuid-Holland 2241 KD Nederland