VRIJDAG 18 MEI Wassenaar Jazz Night

20.30u – Hotel Auberge De Kieviet, Wassenaar

WASSENAAR JAZZ NIGHT
Een swingende gemeente als Wassenaar verdient zijn eigen ‘jazznight’. Verwacht het onverwachtte, laat je verrassen en geniet van de spontane sfeer op het podium, in de zaal en aan de bar.

Een avond waarop een keur aan nederlandse jazz-iconen elkaar het vuur na aan de schenen legt door de uitdaging van de Kunst der Improvisatie aan te gaan. Voor hun de gewoonste zaak van de wereld en een absolute must. Voor u een belevenis a la een bezoek aan één van de vele bijzondere New Yorkse jazzclubs.

Wassenaarders en top-musici Frits Landesbergen en Franc auf dem Brinke hosten de avond en nemen plaats in de huisband. Zij nodigen hun favoriete collega’s uit en dan kan het zo maar zijn dat andere toppers als Rob van Kreefeld, Niels Tausk, Toon Roos, Martijn van Iterson, Karel Boehlee of Ben van der Dungen binnen lopen en het podium bestijgen.

Naar ons idee de mooiste afsluiter van weer een geslaagd seizoen!

LINE UP
t.b.a.

ONLINE TICKETS
RESERVEER DINER

Let op! Dit concert vindt plaats in Hotel Restaurant AUBERGE DE KIEVIET te Wassenaar. De Auberge biedt na afloop voor deze gelegenheid een ‘JSW Diner Arrangement’ aan.
Reserveringen: www.hoteldekieviet.nl