Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Philippe Lemm Trio

14 oktober 2018 - 16:00 - 18:00

Zondag 14 oktober 2018 (Aanvang:16.00 uur)
Philippe Lemm Trio

‘New York’ vibes met een vleugje Amsterdam

Drummer Philippe Lemm werd in Amsterdam geboren maar vertrok enkele jaren geleden – na zijn studie en een korte, stormachtige carrière in eigen land – naar New York waar hij met groot succes werkte in de vermaarde jazz scene.

Hij is inmiddels een graag geziene ‘sideman’ en bouwde tevens een eigen publiek op met zijn trio. Hij speelde met allerlei grote namen, w.o. Toots Thielemans.
Hij is ook de eerste Nederlandse drummer die zijn Masters Degree voor Jazz Drums aan de Manhattan School of Music behaalde.

Met Angelo Di Loreto (piano) en Jeff Koch (bas) maakte Lemm zijn derde album, welke bijzonder goed is ontvangen getuige de succesvolle tour van het Philippe Lemm Trio langs diverse grote Europese podia. De muziek van dit Nederlands/Italiaans/Amerikaanse trio is te omschrijven als intellectueel en virtuoos, maar raakt ook zeker de gevoelige snaar.

In de concertreeks van het Philippe Lemm Trio zijn inmiddels het Bimhuis in Amsterdam en Ronnie Scott’s in Londen opgenomen. Eerder speelde hij ook op het North Sea Jazz Festival.

En nu dus als aftrap van het nieuwe seizoen van Jazz Sociëteit Wassenaar!
Een uniek concert dat absoluut de moeite waard is!

Line up
Philippe Lemm (drums)
Angelo Di Loreto (piano)
Jeff Koch (contrabas)

ONLINE TICKETS

Gegevens

Datum:
14 oktober 2018
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Auberge De Kieviet
Stoeplaan 27
Wassenaar, 2243 CX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 - 511 92 32
Website:
www.hoteldekieviet.nl