Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paul van Kessel Quartet – 17 NOV

17 november 2019 - 16:00 - 18:00

Jazz/r&b vocalist Paul van Kessel is opgegroeid in het zuiden van Nederland en woont sinds 2001 in de hoofdstad. Hij studeerde aan de conservatoria van Maastricht en Amsterdam en werd al tijdens zijn studies een graag geziene vocalist in de Nederlandse jazzscene. Zijn doorbraak was misschien wel zijn rol als lead vocalist van de ‘Young Sinatras’ met wie hij twee EP’s en twee CD’s opnam, allen zeer succesvol. Met deze groep zag hij in de acht jaar dat ze bestonden vele podia in Nederland (oa. Northsea Jazz Festival), Duitsland, Frankrijk, Belgie en Engeland.

Van Kessel was speciale gast bij vele bekende orkesten waaronder New Cool Collective Big Band, Metropole Orchestra, Jazz Orchestra of the Concertgebouw en het Symphonisch Orkester Hessischer Rundfunk. Tussen 2014 en 2016 was Van Kessel de lead zanger in de zeer succesvolle theaterproductie ‘New York Round Midnight’ van Ben van der Dungen en Alexander Beets. Momenteel is hij regelmatig host en vocalist voor de beroemde Wicked Jazz Sounds concerten.

Paul’s stem is uitermate geschikt voor zowel kleine jazz- en soul bezettingen als bigbands en orkesten. Sinds 2011 schrijft en produceert hij zijn eigen muziek. Zijn eerste twee EP’s -‘Riot’ en ‘Keep Your Soul Together’ werden gecombineerd tot een Jazz/Soul album dat vol lof werd onthaald.

Line up
Paul van Kessel (vocals)
Karel Boehlee -vervangt Daan Herweg- (piano/keys)
Dave Breidenbach (bas)
Franc auf dem Brinke (drums)

ONLINE TICKETS

Gegevens

Datum:
17 november 2019
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Auberge De Kieviet
Stoeplaan 27
Wassenaar, 2243 CX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 - 511 92 32
Website:
www.hoteldekieviet.nl