Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hermine Deurloo & Sun-Mi Hong Trio

18 november 2018 - 15:00 - 17:00

Zondag 18 november 2018 (Aanvang: 15.00 uur!)
Hermine Deurloo & Sun-Mi Hong Trio
Internationaal Toptalent ontmoet Nederlandse grootheden

Drumster Sun-Mi Hong is een van de verrassingen van de nieuwe generatie musici. Ze is onlangs afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en woont inmiddels zeven jaar in Nederland. Sun-Mi heeft in een korte tijd een plek veroverd in de Nederlandse jazz scene én bij haar studiegenoten waarmee ze veelvuldig in binnen- en buitenland toert. Ze heeft zich inmiddels met verve laten zien als drumster, componiste en bandleidster middels haar eigen cd. Haar kersverse quintet won the Sena Dutch Jazz Competition 2018. Ook won zij in april 2018 in het Bimhuis de Dutch Jazz Competition voor beste groep en trad zij op tijdens het Northsea Jazz Festival! Eind 2017 verscheen haar debuutalbum First Page.

Hermine Deurloo is gespecialiseerd in de chromatische mondharmonica. Na haar studie aan het conservatorium maakt ze deel uit van het Willem Breuker Kollektief en treedt ze onder meer op met het Metropole Orkest en het Schönberg Ensemble. Deurloo tourt met jazzmuzikanten als Han BenninkJesse van RullerCandy Dulfer en Denise Jannah. Haar harmonicaspel is ook te horen in soundtracks van films, televisieprogramma’s  en reclamespotjes. In 1998 verschijnt Hermine Deurloo’s eerste album onder eigen naam.

Op 18 november geeft deze ,combi-act’ ‘acte de presence’ met een speciale line-up die er mag zijn. Er is daarbij gekozen voor een bijzonder, speciaal voor de gelegenheid samengesteld repertoire van American Songbook Jazz Standards.

Wij laten ons en u graag verrassen!

Line Up
Hermine Deurloo (mondharmonica),
Maarten van de Grinten (git)
Frans van der Hoeven (bas)
SunMi Hong (drums)

ONLINE TICKETS

Gegevens

Datum:
18 november 2018
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Auberge De Kieviet
Stoeplaan 27
Wassenaar, 2243 CX Nederland
Telefoon:
070 - 511 92 32
Website:
www.hoteldekieviet.nl