Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Anton Burger Sextet

17 maart - 16:00 - 18:00

Zondag 17 maart 2019 (Aanvang: 16.00 uur)
Anton Burger’s CAKE
Vocale Westcoast Jazz

Anton Burger is een graag geziene allround slagwerker met name in het circuit van traditionele jazz, zoals dixieland en bigband. Met zijn opzwepende en spectaculaire spel geeft Anton een ongeëvenaarde impuls aan elk optreden.

Anton Burger won reeds op 15 jarige leeftijd de eerste prijs van het Larens Jazz Festival met het orkest Jazzeker. Vier jaar later richtte hij zijn eerste bigband op, waarvoor hij ook de muziek componeerde. Anton speelde in diverse orkesten, zoals de New Orleans Syncopators, het Radio Filharmonisch, en het Circusorkest van Theater Carré. Tussen 2001 en 2006 toerde hij met het Glenn Miller Orchestra (o.l.v. Wil Salden) door heel Europa.

Een enorme staat van dienst en een uitgekiende bezetting met onder andere veteraan Koos van der Hout en de smaakvolle zangeres Ingrid Vliegendhart garanderen een topmiddag voor iedereen die de ‘Oude Stijl-Jazz’ en warm hart toedraagt.

De band heeft gewerkt aan een schitterend repertoire uit de periode van de Westcoast Jazz waarin mensen als Shelly Manne, Art Pepper, Frank Rosselino en Victor Feldman de scepter zwaaiden. We nodigen u van harte uit voor deze ‘timewarp’.

Line up
Ingrid Vliegenthart (zang)
Koos van der Hout (trp)
Halbe Tjepkema (sax/cla)
Jeroen Brokkelkamp (sax)
Mark van der Feen (piano)
Jos van Bueren (bas)
Anton Burger (Drums)

ONLINE TICKETS

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Auberge De Kieviet
Stoeplaan 27
Wassenaar, 2243 CX Nederland
Telefoon:
070 - 511 92 32
Website:
www.hoteldekieviet.nl