12MEI Francesca Tandoi

20.30u – Fletcher Hotel Auberge De Kieviet – Stoeplaan 27, Wassenaar

VOCAL JAZZ night met zangeres/pianiste FRANCESCA TANDOI     BOEK TICKETS
Je zou kunnen zeggen dat de italiaanse zangeres/pianiste Francesca Tandoi ontdekt is door Frits Landesbergen. De samenwerking kwam pas enkele jaren geleden tot stand en nu al reizen ze samen de hele wereld over voor concerten.

Pianiste/vocaliste Francesca Tandoi is geboren in Rome en speelt al vanaf haar 12e jaar piano. Oscar Peterson is een grote inspiratiebron voor haar. In 2009 is Francesca gaan studeren aan het Conservatorium in Den Haag. Begin 2014 speelde zij een zeer succesvol concert in Zwitserland en niet veel later werd ook haar eerste cd daar opgenomen voor het Japanse label Atelier Sawano. In december 2014 stond haar eerste Azië-tour al op het programma met optredens in  Maleisie, Singapore en Japan. Tandoi is inmiddels regelmatig te beluisteren in binnen- en buitenland.

Frits Landesbergen is onze eigen Wassenaarse jazz-grootheid waar we in de toekomst vaker mee zullen samen werken. Frits is ’s Neerlands #1 vibrafonist maar begeleid Francesca op deze avond hoofdzakelijk op drums, hetgeen hij ook voortreffelijk doet.

Frits over Francesca: ‘Francesca heeft een heel natuurlijk gevoel voor swing. Speelt prachtig piano en zingt op een heel vanzelfsprekende manier, een absoluut natuurtalent!’

Dit wordt een bijzondere avond waarop wij tevens de afsluiting van ons jazz-seizoen vieren. Alweer een seizoen overleefd met onze geweldige sponsors, vaste schare fans, maar ook met vele nieuwe gezichten. We hopen u allen t mogen ontvangen in de chique, gastvrije sfeer van Fletcher Hotel Auberge De Kieviet.

LINE UP
Francesca Tandoi (vocals, piano)
Frans van Geest (contrabas)
Frits Landesbergen (drums)