11DEC Resamba

Let op! Dit concert vindt plaats in Hotel Restaurant AUBERGE DE KIEVIET te Wassenaar. De Auberge biedt voor deze gelegenheid een ‘JSW Diner Arrangement’ aan, na afloop van ons concert. U kunt hiervoor direct bij de Auberge reserveren.

BOSSA NOVA met het QUINTESSENCES STRING QUARTET PLUS
ReSamba combineert zwoele Braziliaanse ritmes met het raffinement van de klassieke kamermuziek. Met dit unieke septet hebben zangeres Laura Polence, gitarist Breno Viricimo en arrangeur Michael Becker een bijzonder concept in handen dat de uitvoering van de Bossa Nova een nieuwe dimensie geeft.

De Bossa Nova zag aan het eind van de jaren zestig het licht met grondleggers als componisten Antonio Carlos Jobim en Vinicius de Moraes en uitvoerenden als Joao Gilberto, Sylvia Telles, Elis Regina en Astrud Gilberto. Al snel vond de ‘jazz’ bossa nova haar weg naar het grote publiek in het westen middels artiesten als Frank Sinatra, Stan Getz, Quincy Jones en natuurlijk Toots Thielemans -die afgelopen 20 november bij ons nog werd geëerd met een mooi ‘tribute’ concert-.

De verfijnde arrangementen van Becker worden uitgevoerd door een te gekke Braziliaanse ritmesectie (met oa. de braziliaanse percussionist Alaor Soares), het Quintessences String Quartet en de innemende zangeres Laura Polence. Dit wordt een heerlijk kerstconcert

LINE UP
Laura Polence (vocals)
Breno Viricimo (gitaar)
Alaor Soares (percussie)
Anna Britala (viool)
Laura Rafecas (viool)
Maria Sofia Espiga (altviool)
Alejandro Sanchez (cello)
Michael Becker (arrangeur/dirigent)

BOEK TICKETS     RESERVEER DINER